Wandafwerking

Uw wanden mooi en strak afgewerkt

Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om wandafwerking zoals behang, glasweefsel behang, stucwerk, sierpleister, spachtelputz en spuittechniek.

 

 

Transparant Vastgoedonderhoud biedt hierin de volgende mogelijkheden:

  • Behang: Wij leveren en plaatsen behang in vele materialen en kleuren, eerst bespreken we de materiaal, welke kleur en zo nodig het model van het behang.
  • Glasweefsel: Is een scheurbestendig basismateriaal, leverbaar in verschillende modellen. Het wordt na applicatie overgeschilderd met een hoog kwalitatieve merk verf onder andere latex. Na droging van het geheel is dit type wandafwerking naadloos en dus ook goed afwasbaar voor eventuele vlekjes.
  • Stucwerk: Bij deze wandafwerking wordt er naar de rechtheid van het muur bekeken. Het materiaal wordt op de zogenaamde deukjes aangebracht, nadat de materiaal is gedroogd wordt er een aantal keren geschuurd. Nadat het muur recht in een structuur is wordt het eind resultaat gegeven.
  • Sierpleister: Er zijn verschillende soorten sierpleister wandafwerkingen. Bij deze techniek wordt het materiaal met een zogenaamde plekspaan aangebracht. Na de droogtijd wordt de wand gepleisterd en structuur aangebracht.
  • Spachtelputz: Spachtelputz is een mooie en zeer sterke afwerking die al jaren gebruikt wordt om wanden te verfraaien. Het is een populaire soort stucwerk vanwege het feit dat de prijs relatief laag is en dat de afwerking erg sterk en stootvast is.
  • Spuittechniek: Er zijn verschillende spuittechnieken mogelijk, voor zowel plafond-als wandafwerking. Als afwerking voor de wanden kan worden gekozen voor een sigmulto afwerking. Dit is een meer kleurenverf, welke verkrijgbaar is in diverse tinten. Ook voor het spuiten van lakverven kunt u bij Transparant wandafwerking terecht.