Schilderen

Uw Schilders in Den Haag en omstreken

Als u uw huis of bedrijf wilt laten schilderen en wilt u dat het echt goed gebeurt dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken niet alleen over de beste vakmensen, maar werken ook alleen met de meest hoogwaardige verf-en schildermaterialen.

Transparant Vastgoedonderhoud is sterk in het projectmatig afleveren van maatwerk. Met 12 schilders kunnen wij kleine, maar ook grote projecten aan. De grote zelfstandigheid en flexibiliteit van het personeel maakt dit werk mogelijk. Bij elk project heeft u altijd een aanspreekpunt die u begeleidt in de planning en uitvoering van alle werkzaamheden.

 

 

De specialist in schilderwerk in Den Haag en omstreken

Transparant Vastgoedonderhoud heeft bedrijfsauto’s tot zijn beschikking, en voert dagelijks gemiddeld 5 projecten tegelijkertijd uit in en rondom Den Haag. Wie in Den Haag en omstreken werkt en woont, stuit onderweg altijd wel een keer op een keet of op een bedrijfswagens van Transparant Vastgoedonderhoud. Mede hierdoor is het bedrijf een goede bekende geworden in het straatbeeld.

 


Wij zijn uw vertrouwd adres voor:

  • Alle moderne schilderwerken aan plafond, wanden en vloeren in zowel harde als zachte vloerbedekking, timmerwerk, houtrot reparaties en spuitwerk.
  • Particulieren als zakelijke bedrijven.
  • Een duidelijke prijsstructuur, zodat u weet waar u aan toe bent.
  • Geen onverwachte of onnodige kosten.
  • Flexibiliteit met ruime ervaring in de schilders branche.

Naast onze schilderwerk diensten verzorgen wij ook complete woningrenovaties. Kijkt u op Onderhoud voor meer informatie of neem contact op.